Hektisk helg!

 

 

Hallå bloggare!

 

Det har varit en hektisk helg, minst sagt! Bishop Dickson blev ”ordained” och vi hade ärkebiskopen i TAG ( Tanzania Assemblies of God) på besök tillsammans med en Amerikansk höjdare inom Assemblies… Vi hade ju inbjudit presidenten och de hade givit direktiv från Gouvernmentet att skicka vice presidenten men istället kom en av ministrarna. Vilken vet jag inte men det var en fantastisk dag i Lördags. Vi var i kyrkan från kl. 8.00 till fem på em. Jag vet inte hur många biskopar och pastorer från hela Tanzania som kommit för att bevittna denna ceremoni. De måste ha varit ca 100 stycken. Det är historiskt att ha ett kristet samfund som får ett distrikt att jobba med här på Zanzibar och ön, Pemba.

Det var sång och musik och vi hade besök av två kända sångerskor i landet som kom för att vara med i denna historiska ceremoni.

Igår hade vi vår engelska gudstjänst som vanligt och det var roligt att predika…På swahili gudstjänsten hade vi besök av en pastor från Syd-Afrika, Durban som förkunnade. På eftermiddagen följde jag med syster Mary hem och vi träffade en kvinna som hon känner som inte är troende och hon ville komma på Söndag på den Engelska Gudstjänsten. Det är roligt att se att arbetet går framåt, fortsätt att be för arbetet. Vi tror att Gud vill nå många här! Dickson har fått starkt att detta är ett år av skörd i församlingen och igår kom det profetiskt igen genom den Syd-Afrikanska pastorn som betjänade församlingen.

Det är spännade att se hur Gud är med och leder och kan knappt vänta på effekten av våra affischer och flygblad..Tror det kommer att växa så det knakar…

Idag är det en vanlig dag med vardags sysslor, städat och lagat mat och ska se om jag orkar ta tag i tvätthögen i värmen..kanske efter en liten siesta..Måste hälsa på det Iranska paret också idag och imorgon förbereda för Bibelstudiet kl.18.00…Livet har sin gilla gång här också=)

 

En massa gott önskar jag er alla långt där borta i kylan!

 

Isa=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0